Storstua

Ved porten til villmarksriket og med en fantastisk utsikt over Mjøsa er dette et glimrende sted for mindre grupper som vil ha arbeidsro og inspirasjon uten å reise langt.

Mjøsli er lokalisert 3 km ovenfor Strandlykkja i Stange. Nærområdet byr på flotte tur- og sykkelmuligheter. I nærheten finnes flere skogsvann og tjern med fine badeplasser og gode fiskemuligheter.

SE PRIS OG TILGJENGELIGHET

Storstua kan tilby totalt 4 rom, alle med dobbeltseng. To av soverommene har egne bad, de to andre deler et bad. Hall med garderobe og toalett, nytt og fullt utstyrt finkjøkken samt eget grovkjøkken, Det er stor stue med gasspeis og langbord. Store terrasser og uteområder for øvrig.

Beliggenheten er usjenert, med utsikt sørvest mot Feiring. Gjestene på lodgen disponerer hele huset/husene og uteområdet med langbord og bålpanne. Er det fint vær og sol kan man gjerne spise ute på terrassen, i varmt solskinn eller under lune pledd og saueskinn.

Seminar
Storstua har en storskjerm og egner seg også fint som møtelokale for inntil 25 personer. Kjøkkenfunksjonen er dimensjonert for å lage mat til selskap, eller forberede cateringmat.

BOOK STORSTUA

Ta kontakt med oss og vi kan gi et tilbud og ellers informere om alle valg og muligheter på Mjøsli Lodge.

ADRESSE:
Budalsvegen 39, 2338 Espa

GPS-koordinater:
60.50061º N
11.25498º Ø

Kontakt oss
(husk å oppgi ønsket tidspunkt og antall personer)

Tips en vennShare on Facebook
Facebook
Email to someone
email