Mjøsli Hytter og Naturpark


Mjøsli er et område med hytter for helårs bruk. Det ligger like ovenfor Strandlykkja, på østsiden av Mjøsa – kun én time fra Oslo.  Alle hyttetomtene på Mjøsli har fantastisk panorama over fjorden, med moderne infrastruktur.

Det er nå stor aktivitet i Mjøsli. I 2018 kommer moloen ved Mjøsa på plass, og hytteeiere i Mjøsli får dermed mulighet til båtplass på Norges største innsjø. Mjøsli ligger i Stange kommune i Hedmark fylke.

I Mjøsli kan du kjøpe vestvendte hyttetomter med panoramautsikt over Mjøsa. Tomtene i Mjøsli er fra 0,7 – 3 mål. De koster fra 700.000 – 1 490 000. De fleste er mellom ett og to mål og koster 6 – 800.000.

Her kan du velge hvilken hytte du ønsker å bygge. Vi har romslige reguleringsbestemmelser, både i forhold til høyde og antall kvm. Mange ønsker å få en nøkkelferdig hytte, til fast pris inkludert hyttetomt.

Den mest populære hytta – som vi kaller Mjøslihytta – er tegnet spesielt for å kombinere klassisk norsk byggeskikk med noen moderne elementer – og med lys og utsikt som det viktigste. Denne hytta har meget gode kvaliteter, kan leveres med inntil syv soverom, to bad og to stuer. Den leveres innflytningsklar, med kjøkkeninnredning, ferdig behandlede overflater inne og ute, og med bad med badstue, fliser og varmekabler.

Mjøsli prospekt 2018

Kontakt oss

Beliggenhet