Velkommen til Mjøsli Lodge – én time fra Oslo

Click here for an English version of this page

Vi ønsker næringsliv og private grupper velkommen til Mjøsli Lodge. Ved porten til villmarksriket og med en fantastisk utsikt over Mjøsa er dette et glimrende sted for mindre grupper som vil ha arbeidsro og inspirasjon uten å reise langt.

Kontakt oss for booking

Mjøsli er lokalisert 3 km ovenfor Strandlykkja i Stange. Nærområdet byr på flotte tur- og sykkelmuligheter. I nærheten finnes flere skogsvann og tjern med fine badeplasser og gode fiskemuligheter.

Mjøsli Lodge kan tilby totalt 13 rom. Beliggenheten er usjenert, med utsikt sørvest mot Feiring. Gjestene på lodgen disponerer hele huset/husene og uteområdet med langbord og bålpanne. Er det fint vær og sol kan man gjerne spise ute på terrassen, i varmt solskinn eller under lune pledd og saueskinn.

Lillestua: Her er det 4 soverom. Det ene rommet har dobbeltseng, de andre har gode og brede enkeltsenger, Det er velutstyrt kjøkken, bad og stue med sofakrok og langbord. Egen, vestvendt terrasse.

Storstua: Består av 4 soverom, alle med dobbeltseng. To av soverommene har egne bad, de to andre deler et bad. Hall med garderobe og toalett, nytt og fullt utstyrt finkjøkken samt eget grovkjøkken, Det er stor stue med gasspeis og langbord. Store terrasser og uteområder for øvrig.

Villa Heidi og Konglehytta: Vi samarbeider med våre gode naboer som også kan stille sin luksuriøse villa til disposisjon om det er en større gruppe. Her er det fem rom.

Seminar
Storstua har en storskjerm og egner seg fint som møtelokale for inntil 25 personer. Kjøkkenfunksjonen er dimensjonert for å lage mat til selskap, eller forberede cateringmat.

Første etasje er terskelfri og her vil det være mulig å bevege seg med rullestol. Det er også bred dør til toalettet, men det er ikke HC toalett.

Lokalene er i utgangspunktet selvbetjente, men ønskes servering i forbindelse med et seminar kan vi tilby dette.

Matkurs med Charlotte på Mjøsli Lodge

På lunsj til lunsj arrangementer i Mjøsli Lodge kan vi tilby et matkurs sammen med den dyktige matformidleren og TV-kokken Charlotte Mohn Gaustad som en felles aktivitet.

Dette er en hyggelig seanse hvor alle gjestene deltar på kjøkkenet og forbereder kveldens tre-retters middag sammen med og under veiledning av kokken Charlotte. Hun kommer til avtalt tid og har med alle råvarer og nødvendig utstyr samt forklær.

Det lages mat sammen og Charlotte er behjelpelig med å servere forrett og hovedrett. Desserten serverer man seg selv når gjestene er klare for det. Charlotte har en forkjærlighet for norske råvarer og er en inspirerende formidler man kan lære mye av!

Vi kan handle inn matvarer til lunsj, frokost og lunsj i forkant slik at det er på plass i hytta ved ankomst om det er ønskelig.

Ta kontakt med oss og vi kan gi et tilbud og ellers informere om alle valg og muligheter på Mjøsli Lodge.

På tide å reservere?
Vi ønsker bedrifter, næringsliv og private grupper velkommen til kurs/møter/arrangementer på Mjøsli Lodge. Reservasjoner tas i mot fortløpende.

KONTAKT OSS

ADRESSE:
Budalsvegen 39, 2338 Espa

GPS-koordinater:
60.50061º N
11.25498º Ø