Nye hytter én time fra Oslo

Mjøsli er et sosialt og etablert hyttefelt for helårs bruk, som ligger like ovenfor Strandlykkja. Her har du umiddelbar nærhet til villmark og en fantastisk panoramautsikt over Mjøsa. Kun 30 minutter fra Gardermoen og én time fra Oslo. 

Mjøsli ligger i Stange kommune i Hedmark fylke. Dette er et helårs hytteområde (60 tomter solgt!), med natur og opplevelser for familien rett utenfor døra. 

Selveiertomtene i Mjøsli er fra 0,7 – 2,5 mål og koster fra kr 700.000 – 1 490.000, med beliggenhet 350-400 m.o.h. Her kan du velge hvilken hytte du ønsker å bygge. Mange ønsker å få en innflytningsklar hytte, til fast pris inkludert tomt.

Finn din tomt – se vår nye tomtevelger som viser deg våre ledige tomter.

Tomtene har moderne infrastruktur som strøm, vann og avløp, og kabel-TV. Her er det bredbånd med strålende kapasitet, så nå er det enklere å forlenge helga med å ta en arbeidsdag på hytta.

Det er mulig å leie hytte i Mjøsli for å bli bedre kjent med området. Eller du kan avtale en personlig visning et tidspunkt som passer for deg.

Det er et felles aktivitetsområde i hyttefeltet med trampoline, fotballbane og volleyballbane. Nærområdet er idéellt for det sakte friluftsliv – med flotte tur-, sykkel- og langrennsmuligheter, flere skogsvann og tjern med fine badeplasser og gode fiskemuligheter. Ved Lyssjøen er Mjøsliplassen etablert på en odde, med grillfasiliteter, gapahuk og utedo. Dette er et hytteområde for folk som er glad i turer, ski, sykkel, jakt, fiske, sopp og bær. Moloen ved Mjøsa er ferdigstilt, og hytteeiere har nå mulighet til å ha båtplass på Norges største innsjø. Vinterstid kjøres det skiløype rett fra hytteområdet og opp til det flotte løypenettet der man kan gå milevis på langrenn.

Vi ønsker deg velkommen til Mjøsli hytter og naturpark!

Prospekt Mjøsli 2018